שם מדעי: קסיה cinnamomum
ארץ מוצא: סין
שיטת זיקוק: Steam מזוקקים
קסיה היא צורה של קינמון, אבל היא שונה מזו של קינמון עלה.
קסיה ניתן לתאר בצורה הטובה ביותר חם "קינמון".
זהירות: שמן נקי ומרוכז כפי שהוא יכול לצרוב העור וקרומים ריריים. יש לדלל עם שמני בסיס.
שימושים: שמן - כינים, גרדת, צריבה ועקיצות.
מעורר את צירי לידה, אנורקסיה, קוליטיס, שלשול, הפרעות בעיכול, זיהום מעיים, עיכול עצל; עווית: שפעת, שיגרון, יבלות, שיעולים, הצטננויות, נגיפי זיהומים .
שימושים אחרים: טיהור
