WhatsApp incorpora la función de


    

             Google Go: A lighter, faster way to search - אפליקציות ב-Google Play
              המלצות בגוגל


             


 
   bit ביט - Apps on Google Play            




 

פרופילן גליקול 100 מ"ל USP

דף הבית >> שמנים, חמאות וחומרים >> קרמים וחומרים >> פרופילן גליקול 100 מ"ל USP
שם המוצר/פריט:פרופילן גליקול 100 מ"ל USP
המחיר שלנו:₪35.00
מע"מ:כולל מע"מ
(קיימת אפשרות לאיסוף עצמי ללא תשלום נוסף)
זמן אספקה:7 ימי עסקים

הוסף לסל 


מידע נוסף
פרופילן גליקול (כמו גם גליקולים נוספים וגליצרול) הם גורמי לחות ונשאים הנמצאים בשימוש נרחב במוצרי קוסמטיקה. בקוסמטיקה הוא משמש רק בכמויות קטנות – המעט הנדרש כדי למנוע מהמוצר להינמס בטמפרטורות  גבוהות או לקפוא בקור.  הוא גם עוזר למרכיבים הפעילים לחדור לעור. בכמויות הקטנות המשמשות בקוסמטיקה, פרופילן גליקול הוא, במקרה הטוב, לא סיבה לדאגה. נשים אינן סובלות מבעיות כבד בגלל הפרופילן גליקול בקוסמטיקה.
פרופילן גליקול לשימוש חי מופק מהידרוליזה של פרופילן אוקסיד (CH3CHCH2O) בטמפרטורה גבוהה. ניתן להפיקו גם מגליצרול.

כממס
החומר משמש כממס לתרופות שונות  ולשימוש חיצוני. כך למשל מכינים דיאזפאם (ואליום) שאינו מסיס במים להזרקה.
המסת צבעי מזון ותוספי טעם.
המסת חומרים לפיתוח סרטי צילום

כחומר הלחה
בשל יכולתו לספוח מים מהאוויר משמש החומר לשמירת לחות של מוצרים שונים
כתוסף מזון מלחלח, מסומן כE1520.
למטרה דומה (שמירת לחות) מוסיפים פרופילן גליקול לתרופות, מוצרי קוסמטיקה, משחות שיניים, שמפו ומוצרי טיפוח אחרים.
שמירת לחות של טבק למקטרת
 

ניתן להזמין גם בכמויות גדולות
 
שיווק עסקים - בניית אתר

ד"ר שיווק - ייעוץ וליווי שיווקי