ד.ס שרותים-מוצרים למטפלים ולספא 
       יבוא ושיווק ציוד, ריהוט וחומרים:

     * רפואה משלימה ואלטרנטיבית
     * קוסמטיקה, פדיקור ובניית ציפורניים
     * סיעוד, אורטופדיה ורפואה
     * מיטות עיסוי וקוסמטיקה

 

 רח' הלל 14, קרית אתא
      077-4811500  
      054-5805522

יש לתאם הגעה מראש


     












         
         אתר מאובטח SSL



 
שם המוצר/פריט:שמן פראפין קל קוסמטי 100 מ"ל
המחיר שלנו:₪18.00
מע"מ:כולל מע"מ
(קיימת אפשרות לאיסוף עצמי ללא תשלום נוסף)
זמן אספקה:7 ימי עסקים

         הוסף לסל         
כמות: 



שמן פראפין קל קוסמטי 100 מ"ל
לתמונה מוגדלת
מידע נוסף

שמן פרפין הוא שמן מינרלי חסר טעם וריח.
שמן פרפין משמש בתעשיית הקוסמטיקה.
נקרא גם שמן מינרלי.
ממנו עושים את שמן התינוקות.
כמו כן משמש כשמן עיסוי.
ניתן לערבב עם שמנים ארומטיים. 

לשימוש חיצוני בלבד!
 
כמות 100 מ"ל 
 

 כניסה לניהול