ד.ס שרותים-מוצרים למטפלים ולספא 
       יבוא ושיווק ציוד, ריהוט וחומרים:

     * רפואה משלימה ואלטרנטיבית
     * קוסמטיקה, פדיקור ובניית ציפורניים
     * סיעוד, אורטופדיה ורפואה
     * מיטות עיסוי וקוסמטיקה

 

 רח' הלל 14, קרית אתא
      077-4811500  
      054-5805522

יש לתאם הגעה מראש


     












         
         אתר מאובטח SSL



 
שם המוצר/פריט:שמן נבט חיטה 100 מ"ל
המחיר שלנו:₪50.00
מע"מ:כולל מע"מ
(קיימת אפשרות לאיסוף עצמי ללא תשלום נוסף)
זמן אספקה:7 ימי עסקים

         הוסף לסל         
כמות: 



שמן נבט חיטה 100 מ"ל
לתמונה מוגדלת
מידע נוסף
רכיבים: 100% שמן נבט חיטה בכבישה קרה. שמן נבט חיטה זה מופק בעזרת שיטת הכבישה הקרה, ללא חימום, השומרת על רמה גבוהה של ויטמינים וחומרים פעילים.   החיטה גדלה בכל רחבי העולם. השמן מופק מנבטי החיטה, ונימצא בשימוש האדם כבר אלפי שנים כמזון תרופה וכשמן המטפח את עור הגוף.זרע נבט החיטה מכיל חלבונים ריכוז גבוה מאד של ויטימין E ומשמש כאנטי אוקסידנט. השמן משפר את הסירקולציה של מחזור הדם ומשפר בנייה של תאים חדשים על שטח העור. השמן שומר על עור מפני הזדקנות, מפני פגיעת שמש. רדיקלים חופשיים, משפר זרימת דם, מעכב התפתחות תאי סרטן, מקל על סימפטומים של דרמטיטיס, עוזר להקטין כמות כולסטרול בדם, מדלל דם, מחזק תאי העור והגנתם. (1כף נבט חיטה+5טיפות עץ התה, 15 טיפות לבנדר, יעיל מאוד לעור מגורה במיוחד לעור הבטן הנמתח בזמן הריון טוב למריחה ישירה על פצעי אקנה. אנשים עם צליאק רגישים לשמן.  שמן נבט החיטה מרגיע גירויי עור ומשמש לטיפול בדרמטיטיס ופסוריאזיס. בשילוב עם שמן דקל עוזר לטפל בסימני מתיחה, מפרק שומן רווי ומשמש כמשמר טבעי בתערובות ארומטיות.שמו נבט החיטה מהווה את אחד המקורות העיקריים לייצור ויטמין E. לא לשימוש וגינאלי יוצר רגישות ואפשרות להתפתחות פטרייתית. יש לשמור על השמן בכלי כהה ורחוק ממקור חום או אור. מגיע בבקבוק פלסטי עם פקק כחול (פתיחה מהירה) התמונה להמחשה בלבד!

 כניסה לניהול