משלוחים לכל הארץ!

           ד.ס שרותים
             מוצרים למטפלים ולספא 
       שיווק ציוד, ריהוט, חומרים ושמנים:


           רפואה משלימה, רפואה סינית,
      רפואה אלטרנטיבית ומקצועות היופי

 

     רח' הלל 14, קרית אתא
        4811500 - 077

    
יש לתאם הגעה מראש

             








 

          




 
שם המוצר/פריט:שמן ארומטי סנדלווד 10 מ"ל
המחיר שלנו:₪45.00
מע"מ:כולל מע"מ
(קיימת אפשרות לאיסוף עצמי ללא תשלום נוסף)
זמן אספקה:7 ימי עסקים

הוסף לסל 


מידע נוסף
שמן סנדלווד עץ האלמוג :

SANTALUM ALBUM
מקור השמן – הודו
מרכיבים פעילים90% santalols, 6% sesquiterpene, santene, borneol, santalone
עץ ירוק עד המגיע לגובה של עד 9 מטרים, לעץ יש גזע מרכזי וסביבו צומחות סנדות אשר מתחברות לגזע אחד.
עץ הסנדלווד הנו עץ מוגן, השמן האתרי מופק מליבת העץ והשורשים באמצעות זיקוק בקיטור.
בכדי שהעץ יוכל להפיק שמן עליו להיות בן 30 שנה ויותר.
שמן הסנדלווד הוא הבושם העתיק בעולם, וכבר לפני  כ - 4000 שנה  השתמשו בו כקטורת, כבסיס למוצרי קוסמטיקה וטיפוח, ולטיפול במחלות שונות.
ברפואה האיורוודית משמש שמן הסנדלווד לטיפול בדלקות וכאבים במערכת השתן והרבייה ובבעיות נשימה. בהודו מתייחסים לשמן כאל סם החיים המרפא כל.
שמן הסנדלווד הוא שמן מייצב ומחזק, מחזק מערכת חיסון, משפיע על הרקמות הריריות של הגוף, מטפל בזיהומים כרוניים, משכך כאבים טבעי, מטפל באבנים בכיס המרה, דלקות במעי הגס, שלשול כרוני.
השמן משפיע על העצב התועה ( עצב הגולגולת ) האחראי על הלוע, הגרון, הריאות, הלב, כיס המרה והקיבה. מרגיע ונוגד עוויתות.
שמן הסנדלווד מגביר את השפעת השמנים האחרים בתערובת ואת קליטתם בגוף, מגביר כוח רצון, מגביר יכולת לפעול, מעלה ביטחון עצמי, מחזק עמוד שדרה פיזי ואנרגטי, מוציא מאדישות,
שמן אפרודיזיאק חזק ביותר.
מחזק ומגביר טונוס של העור, מחטא ומרגיע גירויים,מרגיע עור מגורה, מוריד דלקות,  מטפל באקנה, עור יבש וחסר נוזלים, עור מבוגר,


 

 כניסה לניהול