ד.ס שרותים-מוצרים למטפלים ולספא 
       יבוא ושיווק ציוד, ריהוט וחומרים:

     * רפואה משלימה ואלטרנטיבית
     * קוסמטיקה, פדיקור ובניית ציפורניים
     * סיעוד, אורטופדיה ורפואה
     * מיטות עיסוי וקוסמטיקה

 

 רח' הלל 14, קרית אתא
      077-4811500  
      054-5805522

יש לתאם הגעה מראש


     












         
         אתר מאובטח SSL



 
שם המוצר/פריט:שמן ארומטי טנג'רין 10 מ"ל
המחיר שלנו:₪30.00
מע"מ:כולל מע"מ
(קיימת אפשרות לאיסוף עצמי ללא תשלום נוסף)
זמן אספקה:7 ימי עסקים

         הוסף לסל         
כמות: 



שמן ארומטי טנג
לתמונה מוגדלת
מידע נוסף

שמן אתרי טנג'רין :
Tangerine-Citrus resticulata מרגיע,מכווץ מעולה,יעיל לאקנה,לעור מבוגר,מצוין לטיפול בעור שמן,יעיל לצלוליט,לסימני מתיחה,לכאבי שרירים ושיגרון.אזהרה בשימוש: אסורה בהחלט חשיפה לשמש לפחות 12 שעות מזמן השימוש.

שמן טנג'רין
אופן הפקה :מופק מקליפת הפרי בכבישה קרה. גדל בדרום אפריקה ובארצות הברית.
 
הרכב כימי : בעיקר לימונן.
 
תכונות:
* אנטיסרטני      
* אנטיספסמודי    
* מרגיע מתח ועצבנות    
* תומך במערכת החיסונית
* תומך במערכת העיכול     
* מרגיע             
* מכווץ מעולה
 
מתאים לטיפול בבעיות הבאות:
* אקנה        
* עור מבוגר        
* עור שמן      
* צלוליט     
* סימני מתיחה        
* סחרחורות
* נדודי שינה  
* כאבי שרירים    
* שיגרון        
* מחזק את מערכת הלימפה          
* מרפה כאבי מחזור ולחצים ותופעות המתלוות לגיל המעבר.


 

 כניסה לניהול