משלוחים לכל הארץ!

           ד.ס שרותים
             מוצרים למטפלים ולספא 
       שיווק ציוד, ריהוט, חומרים ושמנים:


           רפואה משלימה, רפואה סינית,
      רפואה אלטרנטיבית ומקצועות היופי

 

     רח' הלל 14, קרית אתא
        4811500 - 077

    
יש לתאם הגעה מראש

             








 

          




 
שם המוצר/פריט:שמן אבוקדו בכבישה קרה 100 מ"ל
המחיר שלנו:₪30.00
מע"מ:כולל מע"מ
(קיימת אפשרות לאיסוף עצמי ללא תשלום נוסף)
זמן אספקה:7 ימי עסקים

הוסף לסל 


מידע נוסף
שמן אבוקדו בכבישה קרה
תוצרת ארה"ב
כשר באישור ה-OU והרבנות הראשית לישראל.

שמן האבוקדו מופק מציפת הפרי (החלק אותו אנו אוכלים) בכבישה קרה ובעקבותיה סחיטה באמצעות צנטריפוגה. לאחר מכן, השמן הגולמי, שהוא צמיג ובעל צבע ירוק כהה ועכור, עובר תהליך זיכוך אשר בסופו מתקבל שמן זהוב וצלול בעל ערך קוסמטי רב. שמן האבוקדו מכיל ויטמינים A, B ו-D והוא גם עשיר בלציטין ובחומצות שומן חיוניות (ויטמין F). נסיונות קליניים מצביעים על כך ששמן האבוקדו נספג בעור בקלות רבה יותר מרוב השמנים הקוסמטיים המוכרים. משערים כי חלק מהגורמים לכך הם תכולה של חומצה פלמיטולאית, חומצת שומן אשר נדיר למצוא בשמנים צמחיים. בנוסף לכך, המרכיבים הבלתי ניתנים לסיבון אשר כפי הנראה, משפרים את החדירה לעור.שמן האבוקדו מומלץ מאד למוצרים לעור יבש ולעור מבוגר. 



 כניסה לניהול