ד.ס שרותים-מוצרים למטפלים ולספא 
       יבוא ושיווק ציוד, ריהוט וחומרים:

     * רפואה משלימה ואלטרנטיבית
     * קוסמטיקה, פדיקור ובניית ציפורניים
     * סיעוד, אורטופדיה ורפואה
     * מיטות עיסוי וקוסמטיקה

 

 רח' הלל 14, קרית אתא
      077-4811500  
      054-5805522

יש לתאם הגעה מראש


     












         
         אתר מאובטח SSL



 
שם המוצר/פריט:גליצרין/גליצרול צמחי 100 מ"ל
המחיר שלנו:₪25.00
מע"מ:כולל מע"מ
(קיימת אפשרות לאיסוף עצמי ללא תשלום נוסף)
זמן אספקה:7 ימי עסקים

         הוסף לסל         
כמות: 



גליצרין/גליצרול צמחי 100 מ"ל
לתמונה מוגדלת
מידע נוסף
גליצרול הינו מרכיב בסיסי בסבונים (אם כי הוא לא מהווה חלק מהסבון עצמו אלא משמש כתוסף), משחות ומוצרי קוסמטיקה רבים, והוא מעניק להם מרקם שמנוני. הגליצרול יכול לרכך עור מיובש.   גליצרין הוא אחד התוצרים בתהליך הכנת הסבון. הגליצרין משמש להכנת אל-סבונים מוצקים ונוזליים. הגליצרין המוצק ממנו יוצרים את האל-סבון הוא מקציף ומנקה אך התכונות המזינות בכל סבון מסוג זה מגיעות מהמרכיבים שהוספו לגליצרין בתהליך הכנת הסבון - שמנים אתריים , אלוורה או תוספים אחרים. סבון הגליצרין מתייחד במראהו המיוחד - שקוף או אטום, צבעוני או חלק.

גליצרין USP
בארה"ב, עבור כל מוצר כדי להיחשב USP מוסמך, הוא חייב לדבוק בקפדנות את הסטנדרטים תיוג שנקבעו על ידי מינהל המזון והתרופות.
מתוק וטוב לבאכילה ולבליעה.
משמש לבצק סוכר ותעשית המתוקים כתחליף סוכרי/תוסף לחות.
 כניסה לניהול